מידע ומדריכים

למה אני צריך את סכין הגיוטו?

גיוטו הוא סכין שף, ולכן השאלה שמיד נשאלת פה היא: "כיצד הוא יוכל להועיל לי אם אני לא שף? אני בסופו של דבר בשלן פשוט שרק מנסה לבשל לעצמי אוכל לשבוע".

אם אתם באמת מאמינים בכך, הרי שהמסקנה פשוטה: מעולם לא ניסיתם אפילו את הסכין הזה, אולי כי מעולם לא ביקרתם בהאטורי ישראל. גיוטו היא הגרסה היפנית לסכין שף מערבי, והוא מיועד לשימוש נרחב ביותר. זוהי עובדה ידועה ששפים ביפן אשר החלו להשתמש בו מעולם כבר לא חזרו להשתמש באף סכין אחר.

אולם שוב, אתם הרי לא שפים, אז למה אתם צריכים את זה? ובכן, כמה פעמים קרה לכם שאתם מבזבזים יותר מדי זמן בחיתוך ירקות או בשר, כאשר התוצאה הסופית היא כלל לא לטעמכם והבשר לא יצא חתוך בדיוק כפי שרציתם? יתרה מכך, כמה פעמים קרה שהסכין בקושי חתך וגרם לכם לעצבים מיותרים ולהפסת הכיף הגדול שבבישול?

 

סכין גיוטו – סכין שף שאתם פשוט חייבים לנסות

על מנת למנוע דברים מסוג אלה ולשדרג את חווית הכנת האוכל שלכם, עשו לעצמכם טובה ולפחות תנסו את השימוש בסכין הגיוטו. סכין הגיוטו שונה מסכין השף המערבי הסטנדרטי בכך שהוא חודד לזווית חדה יותר ועשוי מפלדה יפנית קשה הרבה יותר, כפי שרק היפנים יודעים לעשות. המדינה שהביאה לנו את הסושי הטעים ביותר והמכוניות האמינות ביותר מכה שלישית, ומביאה לנו גם את הסכינים האיכותיים והמהימנים ביותר.

סכין הגיוטו, בעזרת טכנולוגיה ייחודית ביותר ועבודת גימור ברמה עילאית, חותך בקלות ולפי רצונכם כל דבר שתשימו תחתיו. זאת ועוד, הסכין ישמש אתכם שנים רבות, הודות לפלדה החזקה ממנה עשוי, שהופכת אותו לבלתי ניתן לשבירה. הדרך הבטוחה ביותר לוודא אמיתות שורות אלו היא לבוא ולבחון זאת בעצמכם, ואנחנו בהאטורי ישראל נשמח לספק לכם את ההזדמנות הזו.

 

אצלנו בהאטורי ניתן למצוא מגוון סכיני גיוטו של Masamoto ו-Kiya למכירה:

 

גלו עכשיו את כל סכיני הגיוטו 

 

 

כתיבת תגובה