מציג 1–12 מתוך 22 תוצאות

תצוגה 9 24 36

סכין פטי | Kiya No.170 – Petit 12 cm

280.00

סכין שף גיוטו – Kiya No.170 – Gyuto 17.5 cm

450.00

סכין סנטוקו | Kiya No.170 – Santoku 17.5 cm

450.00

סכין פטי | Kiya No.333 – Petit 12/15 cm

480.00753.00

סכין לחם איכותית מבית קיה | Kiya Bread Knife

547.00

סכין שף גיוטו – Kiya No.333 – Gyuto 18 cm

684.00

סכין סנטוקו | Kiya No.333 – Santoku 18 cm

684.00

סכין פטי | Kiya No.25 – Petit 12/15 cm Stainless Handle

753.00890.00

סכין סנטוקו | Kiya Santoku – 18 cm 3 Layers

970.00

סכין נקירי | Kiya Nakiri – 17 cm 11 Layers

1,027.00

סכין סנטוקו | Kiya No.160 – Santoku 18 cm

1,163.00

סכין שף גיוטו – Kiya No.160 – Gyuto 20/23/25 cm

1,230.001,573.00

KIYA – מסורת של הקפדה

חנות הסכינים של קיאה נפתחה לראשונה ב1792 על ידי נפח החרבות, המאסטר "איסוקה קאטו" אשר העמיד אחריו במשך השנים שושלת ארוכה של נפחי חרבות גדולים.

אם כי במהרה הפכה החנות לאימפריה של מוצרים לתעשיית המזון היפנית, קיאה שימרה בקנאות מקום של כבוד לתחום הסכינים ורואה בה מקום את מקור גאוותה המרכזי.

המאסטר "איזוקה קאיבו" אחראי היום על המשך המסורת המפוארת של קיאה ואחראי על סדרות הפרימיום המיוצרות היום בעבודת יד.

לצד הסדרות בעבודת היד, הקימה קיאה מפעל המייצר סכינים איכותיות במיוחד על פי ידע מסורתי ובשילוב טכנולוגיה מתקדמת.