סכין סושי יאנאגיבה של masamoto

סכין סושי – סכיני סושי יפניים מקצועיים

סכיני סושי – סכין לחיתוך סושי תוצרת יפן

סכיני סושי אשר מיוצרים ביפן, נחשבים לסכינים איכותיים בעלי ביצועים מדויקים למדי. הסיבה לכך היא הניסיון הרב שיש למשפחות המובילות ביפן, דוגמת MASAMOTO ו-KIYA בייצור סכינים ובשל השימוש בפלדות יפניות מתקדמות ברמה הגבוהה ביותר.

סכין סושי זו סכין המיועדת לעבודה עם דגים נאים ומוצרי גלם עדינים הדורשים פעילות מוקפדת ומדויקת. אצלנו ב"האטורי" תמצאו סכינים לחיתוך סושי אשר מיוצרים על ידי MASAMOTO ו-KIYA,  רובם מפלדת Carbon איכותית (White Steel & Blue Steel).

כמו כן, אנו מציעים סכיני סושי מפלדת Stainless שאינה מחלידה מתוצרת KIYA באורך של 24 ס"מ ו-27 ס"מ.

מדובר בסכינים איכותיים ומקצועיים אשר מיוצרים ביפן ומתאימים באופן אידיאלי לעבודה עם חומרי הגלם להכנת סושי. אנשי מקצוע מתחום הקולינריה וגם בשלנים חובבנים מודעים לכך כי סכין לסושי חייבת להיות מיוצרת ביפן בשל העובדה כי סכינים אלו מיוצרים בעבודת יד ברמה גבוהה מאד.

 

סוגי סכיני סושי

בהאטורי ניתן למצוא מגוון רחב של סכיני מטבח יפניים וביניהם גם סכינים המכונים סכיני סושי. סכינים אלו מיובאים מיפן ועשויים מפלדה יפנית איכותית ומוקפדת. סכין הסושי הנמכרת ביותר היא – סכין יאנאגיבה – Yanagiba (ביפנית: 柳刃), אשר מתאימה ספציפית לעבודה עם סושי.

סכין הסושי יאנאגיבה הינה סכין אידיאלית להכנת סושי מכיוון שצורתה מתאימה לחיתוך חומרי גלם ללא עצמות והלהב הייחודית מאפשרת פריסת דגים באופן נוח.

 

כמה עולה סכין סושי?

בהאטורי ישנם מספר דגמים של סכיני סושי ומחירן משתנה בהתאם לסוג המבוקש. מחיר סכין סושי תלוי בכמה גורמים כאשר הסכינים המתקדמים ביותר הם כמובן גם היקרים ביותר. חשוב לציין כי כל סכיני הסושי שנמכרים בהאטורי הם סכינים בסגנון אסייתי, עשויים מפלדה מובחרת ונוצרו על ידי מומחים ביפן (משפחות מאסמוטו וקיה).

סכיני הסושי הן בעלות מבנה ייחודי וחשוב לעשות בהן שימוש נכון ולתחזק אותן כראוי, בכדי לשמור על להב הפלדה ולאפשר להן לתפקד בצורה אידיאלית למשך שנים רבות.

 

סכין סושי מקצועית יאנאגיבה (Yanagiba) – למידע נוסף ולהזמנות, ניתן ליצור איתנו קשר בטלפון: 050-2260414

<