Two Fundamental Differences between Japanese and Western Knives
A Japanese chef knife, which is offered here in Hattori Israel, together with a Western chef knife, are undoubtedly both
חנות הסכינים של קיאה נפתחה לראשונה ב1792 על ידי נפח החרבות, המאסטר "איסוקה קאטו" אשר העמיד אחריו במשך השנים שושלת ארוכה של נפחי חרבות גדולים.
אם כי במהרה הפכה החנות לאימפריה של מוצרים לתעשיית המזון היפנית, קיאה שימרה בקנאות מקום של כבוד לתחום הסכינים ורואה בה מקום את מקור גאוותה המרכזי.
המאסטר "איזוקה קאיבו" אחראי היום על המשך המסורת המפוארת של קיאה ואחראי על סדרות הפרימיום המיוצרות היום בעבודת יד.
לצד הסדרות בעבודת היד, הקימה קיאה מפעל המייצר סכינים איכותיות במיוחד על פי ידע מסורתי ובשילוב טכנולוגיה מתקדמת.
סדרת סכיני שף לטבח החובב ולמטבח הביתי בגימור ובאיכות יפנית, להב עשוי פלדת קרבון יפני בשילוב פלדת אל חלד Aichi.
עמידות ללחות גבוהה במיוחד.
סדרה סכינים המיוצרת כבר למעלה מ60 שנים. להב דק יחסית בשילוב ידית אחיזה נוחה במיוחד.
להב עשוי פלדת קרבון יפני בשילוב פלדת אל חלד Aichi.
סדרת סכינים איכותית, קלה לשימוש ונוחה מאוד לתחזוקה.
הסדרה בדירוג הגבוה ביותר של קיאה לסכין בסגנון מערבי.
להב עשוי פלדת קרבון יפני בשילוב פלדת אל חלד BOHLER BLECHE בדרגה גבוהה.
סדרת סכינים איכותית ונוחה לתחזוקה.
A Japanese chef knife, which is offered here in Hattori Israel, together with a Western chef knife, are undoubtedly both