KIYA – מסורת של הקפדה

חנות הסכינים של קיאה נפתחה לראשונה ב1792 על ידי נפח החרבות, המאסטר "איסוקה קאטו" אשר העמיד אחריו במשך השנים שושלת ארוכה של נפחי חרבות גדולים.

אם כי במהרה הפכה החנות לאימפריה של מוצרים לתעשיית המזון היפנית, קיאה שימרה בקנאות מקום של כבוד לתחום הסכינים ורואה בה מקום את מקור גאוותה המרכזי.

המאסטר "איזוקה קאיבו" אחראי היום על המשך המסורת המפוארת של קיאה ואחראי על סדרות הפרימיום המיוצרות היום בעבודת יד.

לצד הסדרות בעבודת היד, הקימה קיאה מפעל המייצר סכינים איכותיות במיוחד על פי ידע מסורתי ובשילוב טכנולוגיה מתקדמת.