סכין דבה (Deba) – סכין לפירוק בשר ועצמות
סכיני שף יפניים אלו סכינים איכותיים המאפשרים עבודה מקצועית ונוחה הן במטבחים של שפים והן במטבחים ביתיים של בשלנים חובבנים ברחבי העולם כולו. לקוחות רבים בוחרים לעבוד עם סכין שף מקצועית, בדגש על סכיני שף יפניים, מכיוון שסכינים אלו עשויים מפלדה איכותית והן נחשבות לסכינים ברמה גבוה למדי. לכל אחד מן הסכינים יש ייעוד ושימוש קונקרטי – וכאשר מקפידים על כך במקביל לתחזוקה נכונה של כל סכין, הסכין נשמרת ומאפשרת שימוש בה לאורך שנים ארוכות.
שניים מהמצרכים הנפוצים במטבח היפני אלו בשר ודגים. בכדי לעבוד עם בשר ודגים נהוג להשתמש בסכין לפירוק. יש לוודא כי הסכין הינה סכין שף יפנית מכיוון שרק סכין שכזו יכולה לבצע את העבודה בצורה מדויקת ומקצועית. אחד הסכינים האהודים בקרב לקוחותינו זוהי סכין הפירוק Deba.
השימוש בסכין יפנית Deba, לעומת סכינים אחרות הינו נוח ומדויק להפליא. סכין זו מתאימה גם לפירוק בשר וגם לפירוק עצמות. אם הנכם נוטים לשלב עבודה עם בשר, דגים ומאכלי ים, סכין שף יפנית “דבה” נחוצה לכם בהחלט ותשדרג את תוצאות הבישול וההכנה בצורה משמעותית.
סכין זו הינה עבה יחסית העשויה מפלדת Carbon בשם White Steel, חזקה ומאפשרת למשתמש לחתוך עצמות, לחתוך דרך עצמות של בשר ודגים והעבודה עמה אידיאלית. סכינים אחרות לא מאפשרות לבצע פירוק עצמות באותה רמה כמו סכין דבה.
סכין Deba לפירוק – לפרטים והזמנת הסכין צלצלו: 050-2260414
Kiya Deba – 13.5/18 cm
Kiya Deba – 13.5/18 cmדבה – Deba (ביפנית: 出刃) – סכין פירוק וחיתוך דגים, עצמות דגים ושריון סרטן. סכין עבה ומסיבית.
להב בסגנון דבה מפלדת יאסוקי שירוגאמי קארבון 18/13.5 ס״מ מבית קיאה
Kiya Deba Carbon 13.5 cm – Japanese raw fish carver | |||
אורך להב | 13.5 cm | סוג פלדה | Carbon Blade Steel |
אורך כולל | 27 cm | חומר הידית | Water buffalo/magnolia |
(HRC) Rockwell scale | 59-60 |
Kiya Deba Carbon 18 cm – Japanese raw fish carver | |||
אורך להב | 18 cm | סוג פלדה | Carbon Blade Steel |
אורך כולל | 34 cm | חומר הידית | Water buffalo/magnolia |
(HRC) Rockwell scale | 59-60 |
הסכין בעלת גב עבה במיוחד ולהב חדה שמסוגלת לחתוך גם עצמות דג . דבה הינה סכין מושלמת לעבודת פירוק דגים גם לבעלי מיומנות וגם לשימוש ביתי.
סכין המתאימה גם לפירוק בשר וגם לפירוק עצמות. אם הנכם נוטים לשלב עבודה עם בשר, דגים ומאכלי ים, סכין שף יפנית “דבה” נחוצה לכם בהחלט ותשדרג את תוצאות הבישול וההכנה בצורה משמעותית.
סכין עבה יחסית העשויה מפלדת Carbon בשם White Steel, חזקה ומאפשרת למשתמש לחתוך עצמות, לחתוך דרך עצמות של בשר ודגים והעבודה עמה אידיאלית.
סכינים אחרות לא מאפשרות לבצע פירוק עצמות באותה רמה כמו סכין דבה.
כאשר מקפידים על תחזוקה נכונה של כל סכין, הסכין נשמרת ומאפשרת שימוש בה לאורך שנים ארוכות.
Masamoto Deba Saya
Masamoto Deba Sayaנדן הנועד לשמירת להב סכין הDEBA מבית מסמוטו
עשוי מעץ מגנוליה
MS2103 מחיר- 366
MS2018 מחיר- 489