מידע ומדריכים

סכין דבה (Deba) – סכין לפירוק בשר ועצמות

סכיני שף יפניים אלו סכינים איכותיים המאפשרים עבודה מקצועית ונוחה הן במטבחים של שפים והן במטבחים ביתיים של בשלנים חובבנים ברחבי העולם כולו. לקוחות רבים בוחרים לעבוד עם סכין שף מקצועית, בדגש על סכיני שף יפניים, מכיוון שסכינים אלו עשויים מפלדה איכותית והן נחשבות לסכינים ברמה גבוה למדי. לכל אחד מן הסכינים יש ייעוד ושימוש קונקרטי – וכאשר מקפידים על כך במקביל לתחזוקה נכונה של כל סכין, הסכין נשמרת ומאפשרת שימוש בה לאורך שנים ארוכות.

שניים מהמצרכים הנפוצים במטבח היפני אלו בשר ודגים. בכדי לעבוד עם בשר ודגים נהוג להשתמש בסכין לפירוק. יש לוודא כי הסכין הינה סכין שף יפנית מכיוון שרק סכין שכזו יכולה לבצע את העבודה בצורה מדויקת ומקצועית. אחד הסכינים האהודים בקרב לקוחותינו זוהי סכין הפירוק Deba.

השימוש בסכין יפנית Deba, לעומת סכינים אחרות הינו נוח ומדויק להפליא. סכין זו מתאימה גם לפירוק בשר וגם לפירוק עצמות. אם הנכם נוטים לשלב עבודה עם בשר, דגים ומאכלי ים, סכין שף יפנית "דבה" נחוצה לכם בהחלט ותשדרג את תוצאות הבישול וההכנה בצורה משמעותית.

סכין זו הינה עבה יחסית העשויה מפלדת Carbon בשם White Steel, חזקה ומאפשרת למשתמש לחתוך עצמות, לחתוך דרך עצמות של בשר ודגים והעבודה עמה אידיאלית. סכינים אחרות לא מאפשרות לבצע פירוק עצמות באותה רמה כמו סכין דבה.

 

סכין Deba לפירוק

 

עוד במידע ומדריכים

סכיני שף – איך לבחור? מדריך מקיף לרכישת סכין שף

שני הבדלים מהותיים בין סכין יפני לסכין מערבי

כאשר מקפידים על תחזוקה נכונה של כל סכיןהסכין נשמרת ומאפשרת שימוש בה לאורך שנים ארוכות.

כתיבת תגובה