For orders and more information: 050-2260414 Kobi
Tchernikhovski 21, Tel Aviv
For orders and more information: 050-2260414 Kobi
Tchernikhovski 21, Tel Aviv

הכלים הייחודיים של האטורי נכנסו היישר לעומק ליבם של השפים הגדולים בארץ ולמערכות ההגשה של מסעדות רבות ומגוונות בזכות השירות המעולה, איכות המוצר והגימור המדוייק וכן בזכות העיצוב היפני האותנטי והמיוחד כל כך. ניתן למצוא את כלי ההגשה של האטורי בשלל מסעדות אסיאתיות מהמובילות בישראל, החל מצלחות סושי וקנקני סאקה וסויה, לקערות מרק ראמן יחודיות ועד למערכות הגשה מלאות. […]

Read more

A Japanese chef knife, which is offered here in Hattori Israel, together with a Western chef knife, are undoubtedly both very high quality knives. After pointing it out, let us delve into the specifics in order to find out which knife has higher quality, and what it depends on. The first criteria that has to […]

Read more

Gyuto is a chef knife, and thus the question that immediately arises here is: “how will it benefit me if I am not a chef? I am just a regular cook at the end of the day, who simply tries to cook myself a meal for the entire week”. In case you really believe that, […]

Read more

Yanagiba is a knife that resembles a willow leaf, and many call it Shobu (Iris Leaf). It is the most popular filleting knife in the Middle East; you will stumble upon it in every sushi bar. It is originally designated for cutting fish sashimi from one side only, for the perfect cut. These knifes are […]

Read more
<