הכלים הייחודיים של האטורי נכנסו היישר לעומק ליבם של השפים הגדולים בארץ ולמערכות ההגשה של מסעדות רבות ומגוונות בזכות השירות המעולה, איכות המוצר והגימור המדוייק וכן בזכות העיצוב היפני האותנטי והמיוחד כל כך. ניתן למצוא את כלי ההגשה של האטורי בשלל מסעדות אסיאתיות מהמובילות בישראל, החל מצלחות סושי וקנקני סאקה וסויה, לקערות מרק ראמן יחודיות ועד למערכות הגשה מלאות. […]

קרא עוד
סכין שף קיה קרבון 18 ס"מ

סכיני שף יפניים אלו סכינים איכותיים המאפשרים עבודה מקצועית ונוחה הן במטבחים של שפים והן במטבחים ביתיים של בשלנים חובבנים ברחבי העולם כולו. לקוחות רבים בוחרים לעבוד עם סכין שף מקצועית, בדגש על סכיני שף יפניים, מכיוון שסכינים אלו עשויים מפלדה איכותית והן נחשבות לסכינים ברמה גבוה למדי. לכל אחד מן הסכינים יש ייעוד ושימוש […]

קרא עוד
סכין שף יפנית Useba

סכין אוסובה הינה סכין שף אסייתית המיועדת לחיתוך ירקות ולקיצוץ. זוהי סכין בעלת להב שטוח ודק ובקצה הסכין ישנו גימור מיוחד המביא ליעילות רבה בעת השימוש בה. סכין אוסובה נחשבת לאחת מסכיני השף המומלצות ביותר היות והיא מדויקת ונוחה לשימוש. זוהי סכין קלה יחסית וחשוב לשמור על תחזוקתה בצורה נכונה על מנת למנוע פגמים. ישנה […]

קרא עוד
סכין פירוק בשר הונסוקי

בשונה מחומרי גלם אחרים, כאשר עובדים עם בשר (שנחשב לחומר גלם איכותי ויקר) לא ניתן להתפשר ומומלץ לעבוד אך ורק עם סכין שף מקצועית שמיועדת בדיוק למטרה – פירוק וחיתוך בשר. באמצעות סכין שכזו ניתן להסיר עצמות מסוגי הבשר, לבצע חיתוך מדויק ועוד. בין סכיני השף היפניים שנמכרים בהאטורי ישנן גם סכינים המיועדות לחיתוך בשר. […]

קרא עוד
סכין סושי יאנאגיבה של masamoto

סכיני סושי – סכין לחיתוך סושי תוצרת יפן סכיני סושי אשר מיוצרים ביפן, נחשבים לסכינים איכותיים בעלי ביצועים מדויקים למדי. הסיבה לכך היא הניסיון הרב שיש למשפחות המובילות ביפן, דוגמת MASAMOTO ו-KIYA בייצור סכינים ובשל השימוש בפלדות יפניות מתקדמות ברמה הגבוהה ביותר. סכין סושי זו סכין המיועדת לעבודה עם דגים נאים ומוצרי גלם עדינים הדורשים […]

קרא עוד
סכיני שף בסגנון אסייתי

סכין שף יפני, המוצע אצלנו בהאטורי ישראל, וסכין שף מערבי הם שני סוגי סכינים טובים מאוד, ועל כך אין עוררין. לאחר כתיבת עובדות אלו, ניתן לצלול לעובי הקורה ולברר בכל זאת, איזה סכין הוא האיכותי יותר, ובמה זה תלוי? הקריטריון הראשון שבו יש להתחשב הוא הפלדה, שהיא בעצם לב ליבו של כל סכין. האירופים יוצאים […]

קרא עוד
גיוטו - סכין שף

גיוטו הוא סכין שף, ולכן השאלה שמיד נשאלת פה היא: "כיצד הוא יוכל להועיל לי אם אני לא שף? אני בסופו של דבר בשלן פשוט שרק מנסה לבשל לעצמי אוכל לשבוע". אם אתם באמת מאמינים בכך, הרי שהמסקנה פשוטה: מעולם לא ניסיתם אפילו את הסכין הזה, אולי כי מעולם לא ביקרתם בהאטורי ישראל. גיוטו היא […]

קרא עוד

"יאנאגיבה" (ביפנית: 柳刃) הינו סכין סושי דמוי עלה ערבה אשר מכונה בפי רבים מכנים גם SHOBU (עלה איריס). זהו סכין הפילוט הפופולרי ביותר במזרח ונפגוש אותו בכל סושי בר ראוי. יעודו המקורי הוא סישום – חיתוך סשימי מדגים בכיוון אחד, עבור החיתוך המושלם.   יאנאגיבה – סכין סושי מקצועי סכינים אלו אינם מתאימים לניסור המערבי, אלא פריסה במשיכה אחת. […]

קרא עוד
<