על סכינים

Gyuto

סכין שף (גיוטו)

גיוטו הינה הסכין הפופולארית ביותר בקרב שפים וחובבי הבישול במערב בשל היותה סכין כללית המתאימה לפריסת בשר, ירקות, דגים וכו׳

Gyuto
Santoku

הסנטוקו היא סכין לחיתוך ירקות באסכולה היפנית

במערב היא מתאימה לשימוש כללי

Sujihiki

הגירסא המערבית לסכין הפילוט -יאנאגיבה
הצורה הייחודית לסכין מתאימה לחיתוך חומרי גלם ללא עצמות ומאפשרת שימוש מלא לאורך כל להב הסכין. מומלצת לפריסת דגים ובשר ללא עצמות, בעיקר לסשימי. מתאים למי שמחפש את הנוחות של יאנגיבה בסגנון מערבי.

Petit

סכין מטבח קטנה המתאימה לעיצוב וגילוף פירות וירקות.

נוחה מאד לקיצוץ עשבי תיבול

Honkasumi

להב בסגנון סאנטוקו מפלדת יאסוקי שירוגאמי קארבון 18/13.5 ס״מ מבית קיאה

הליין החדש של KIYA המשלב מזרח ומערב

הפלדה היא קרבון בסגנון סאנטוקו

הידית מעץ מגנוליה

החבק מקרן בפאלו

Usuba

סכין לחיתוך ירקות לג'וליאנים (katsura-muki) וקיצוץ
לסכין להב שטוח ודק. לקצה הסכין גימור מיוחד

Deba

סכין לחיתוך דגים, עצמות דגים ושריון סרטן

Ynagiba

סכין לסושי להב בסגנון שובו (סכין דמויית נוצה)

Cleaver
<